Pogledajte remek djelo za koje je Tysonu Pedru nepravedno uskraćen bonus (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.02.2018 11:52h Autor:

Pedro vs. Safarov

Tyson Pedro oduševio je sve u dvorani, kao i pred ekranima, svojom fenomenalnom kimurom, kojom je došao do pobjede protiv Saparbeka Safarova. Nažalost, nije oduševio i UFC koji ga nije nagradio zasluženim bonusom.

Australski borac poluteške kategorije još je jednom potvrdio zašto ga smatraju novim velikim imenom do 93 kilograma. Ovaj kompletan borac imao je namjeru nokautirati Rusa, nije bio niti daleko od toga, no kada se stvorila prilika za kimuru, on nije mogao odoliti da ju ne iskoristiti te tako završi cijeli posao u prvoj rundi borbe, koja je otvorila glavni program UFC 221 eventa.

26-godišnjak iz Sydneya upisao je svoju treću pobjedu u četiri UFC nastupa (poražen jedino od Ilira Latifija u prošlog borbi) i lagano ide prema Top 10 poretku. Biti će jako zanimljivo vidjeti koga će mu poslodavac iduće namijeniti, budući da se radi o vrlo intrigantnom borcu kojeg će svakako biti zanimljivo pratiti. Pedro je zapravo samo jedna od nekoliko australskih nadolazećih zvijezda, od kojih su mnogi nastupili na ovom eventu (Matthews, Tuivasa, Volkanovski) i biti će zanimljivo pratiti tu cijelu plejadu zanimljivih boraca iz ove države.

Ispod teksta pogledajte najbolje trenutke borbe, kao i njen završetak te poslušajte što je Pedro imao za reći UFC-ovoj reporterki, Megan Olivi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI