Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pogledajte razgovor Lauzona i Helda u svlačionici nakon borbe (VIDEO) | Fight Site

Pogledajte razgovor Lauzona i Helda u svlačionici nakon borbe (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.01.2017 22:17h Autor:

Marcin Held i Joe Lauzon

Nakon što je završena borba Joea Lauzona i Marcina Helda, u kojoj je Lauzon odnio pobjedu podijeljenom sudačkom odlukom, nitko nije bio sretan i zadovoljan, pa tako niti Lauzon, koji je smatrao da nije zaslužio pobjedu. Nakon toga su se borci susreli u svlačionici, a pogledajte o čemu su razgovarali.

Lauzon je kroz video blog fanovima ponudio uvid u cijeli proces oko borbe u Phoenixu, a njegova četvrta epizoda prati trenutke prije borbe, ali i one nakon nje. Posebno je zanimljivo vidjeti susret Lauzona i Helda u svlačionici te poslušati što su rekli jedan drugom. Lauzon je i tada Heldu rekao kako smatra da su njemu pripale druga i treća runda te da smatra kako nije zaslužio odnijeti pobjedu u ovom slučaju.

Isto tako je i Held priznao kako je u prvoj rundi bio nokautiran. Held je Lauzonu također priznao da se boji otkaza, nakon čega je Lauzon obećao kako neće dozvoliti Seanu Shelbyu da poljskom borcu da otkaz, a onda su se zajedno fotografirali.

Što je još pokupila kamera Lauzonove ekipe, pogledajte u videu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI