Pogledajte prvu najavu za UFC 179: Aldo vs. Mendez II

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.10.2014 18:44h Autor:

Jose Aldo i Chad Mendes

UFC je trenutno na pauzi, odnosno tri tjedna neće biti službenih evenata, no počele su pripreme za onaj idući, UFC 179, koji je na rasporedu za dva tjedna. Tako je objavljena prva produžena najava za taj event, kojeg predvode Jose Aldo i Chad Mendez.

Perolaka kategorija UFC-a u kratkom je vremenu postala jedna od najzanimljivih, kako gledateljima, tako i medijima. Osim hypea oko Conora McGregora, spuštanja Frankiea Edgara u nju te sjajnih boraca kao što su Dennis Bermudez i Cub Swanson, ono što daje draž sigurno je rivalitet Jose Alda i Chada Mendesa. 

Ova dva borca se i sastaju u glavnoj borbi UFC 179 eventa, koji je na rasporedu u Brazilu za dva tjedna. Mendes u karijeri ima tek jedan poraz, kojeg je doživio prije gotovo tri godine, upravo od Alda i sad je vrijeme da mu se proba osvetiti te lišiti Brazil posljednjeg pojasa prvaka koji je u vlasništvu borca iz te države.

U sunaslovnoj borbi sastaju se dva borca iz vrha poluteške kategorije, Phil Davis i Glover Teixeira, koji će kroz ovu borbu pokušati isprati gorak okus teških poraza u posljednjim borbama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI