Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pogledajte posljednji poraz Conora McGregora (VIDEO) | Fight Site

Pogledajte posljednji poraz Conora McGregora (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.10.2014 19:54h Autor:

screenshot

Conor McGregor je svoj posljednji poraz doživio još 2010. godine, u Cage Warriors organizaciji, protiv Josepha Duffya. Pogledajte kako je izgledala ta borba.

Prije nego je krenula serija od 12 uzastopnih pobjeda, od kojih su četiri unutar UFC-a, Conor McGregor je imao dva poraza, od kojih se posljednji dogodio 27. studenog 2010. godine. Tad je bolji od njega bio Joseph Duffy, a borba se dogodila unutar Cage Warriors organizacije, organizacije koja je trenutno možda i najbolja u Europi, no u tom su trenutku tamo nastupali većinom britanski borci.

Duffy je svog vršnjaka Conora ugušio već nakon 38 sekundi borbe te pokazao sjajnu vještinu, koji je potvrdio više puta, a osim Conora, upisao je pobjedu i protiv Normana Parkea (koji također ima samo dva poraza u karijeri te niz od pet borbi bez poraza u UFC-u). Duffy je 2011. doživio svoj prvi poraz u karijeri, nakon čega se povukao iz profesionalnog sporta, no vratio se ove godine, upisao pobjedu, a 15. studenog mu slijedi nova borba unutar Cage Warriorsa.

Irski MMA portali uvjeravaju kako će Duffy, u slučaju ove pobjede, postati novi UFC-ov borac, a isti vjeruju kako je ovaj 26-godišnji momak, profesionalnog skora 11-1 (10 pobjeda prekidom), možda i veći talent od McGregora. Pogledajte kako je izgledala borba u kojoj je savladao Conora.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI