Pogledajte poraz koji će Shogun idući vikend pokušati osvetiti (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.09.2017 12:52h Autor:

Mauricio Rua

Mauricio Shogun Rua dobio je priliku osvetiti jedan od najtežih poraza svoje karijere. Idući će vikend, u legendarnoj Saitama Areni, pokušao savladati Ovince St. Preuxa, borca koji ga je prije tri godine nokautirao za samo pola minute.

Shogun je u borbu protiv St. Preuxa ušao nakon poraza u revanšu protiv Dana Hendersona. UFC ga je dopremio u Brazil, s ciljem da ga izvuče iz krize rezultata u koju je zapao, no nisu mu dali lakog protivnika. Ovince St. Preux je dolazio iza poraza od Ryana Badera, no prije tog je imao niz od četiri UFC pobjede otkako je potpisao za promociju.

St. Preux je vrlo brzo pokazao koliko je opasan. Shogun je borbu započeo ofenzivno, u svom prepoznatljivom stilu, a njegov protivnik kao da je upravo to čekao i dobro se pripremio. Brazilac je previše otvoreno krenuo u kombinaciju, a St. Preux je iskoristio svoju prednost u dužini ekstremiteta te ga je izbacio iz ravnoteže savršenom plasiranim lijevim krošeom. Ono što se nakon toga dogodilo na podu je samo završilo cijelu priču. Sudac Maria Yamasaki mogao je prekinuti borbu sigurno sedam-osam udaraca ranije.

Pogledajte kako je izgledala ta borba, ali usput pogledajte i jedan od najsmješnijih videa s UFC temom uopće. Parodiju na razlog Shogunovog poraza, odnosno skateboard koji mu je netko bacio u kavez.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI