Pogledajte ozljedu zbog koje je Aldo morao otkazati meč nakon prometne nesreće (FOTO)

UFC 11.10.2012 08:53h Autor:

Noga Josea Alda

Jose Aldo proteklog je mjeseca doživio prometnu nesreću u kojoj je najviše stradala njegova noga te je zbog toga morao otkazati svoj meč protiv Frankieja Edgara.

Aktualni prvak UFC-a u pero kategoriji, Jose Aldo, ove godine zaista nema sreće. Najprije je tijekom ljeta morao otkazati svoj meč zbog ozljede, a onda mu se sada za planirani meč u Rio de Janeiru ozlijedio protivnik Erik Koch. Dana White je ipak ubrzo pronašao zamjenu u Frankieju Edgaru, no prije nekoliko tjedana Aldo je sudjelovao u prometnoj nesreći te se ozlijedio.

Jose je stradao vozeći svoj motor, izbjegao je teže ozljede, ali je ipak noga stradala dovoljno da ga spriječi odraditi borbu. Na jučerašnjim javnim treninzima svi su se mogli uvjeriti kako trenutno izgleda njegova noga.

"Nema više vožnje motorom za mene. Mlad sam i znam povremeno zabrljati, ali naučio sam svoju lekciju. Ja na motor više neću sjesti!", rekao je Aldo.

Sjajni UFC-ov borac trenutno ne može ni trenirati. "Čim mi doktoru kažu da mogu, ja ću odmah ponovno početi trenirati. Ja se osjećam spremno, ali ipak doktori imaju glavnu riječ. Htio bih meč protiv Edgara odraditi što je prije moguće."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI