Pogledajte obračun Cormiera s Jonesom i Manuwom nakon obrane pojasa (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.04.2017 20:29h Autor:

Daniel Cormier

Daniel Cormier ugušio je Anthonyja Johnsona u glavnoj borbi večeri na UFC 210 i obranio titulu u poluteškoj kategoriji, a “Rumblea” poslao u mirovinu.

U prvoj rundi Cormier je primio neugodan udarac u glavu, Johnson ga je dvaput rušio, ali na kraju je gušenjem prvak došao do pobjede i u drugom međusobnom okršaju.

Cormier je nakon borbe kratko prokomentirao taktiku i tijek meča, a onda se velikim riječima oprostio od velikog borca koji je objavio kraj karijere.

“Bilo je dobro u prvoj rundi, nisam želio primiti onaj udarac u glavu, ali znao sam da ću ga kad tad srediti. U klinču sam mislio na to kako Rumble kreće eksplozivno, a onda počne paničariti. On je hrvač, okrenuo se onome što zna najbolje, srušio me dvaput, očito je upalilo. Ali kad me sruši, mora me uspjeti zadržati dolje. Ja sam to uspio napraviti. Nadam se da neće napustiti sport, ima još puno toga za ponuditi MMA-u. Ljudi ga vole, on je đentlmen, trebao bi se nastaviti boriti”, poručio je Cormier.

A onda je ušao u verbalni okršaj s Jimijem Manuwom koji je jedan od mogućih izazivača, a borbu je pratio u dvorani, kao i Jon Jones s kojim se Cormier također brzo obračunao.

“Jimi, prestani se pretvarati da se želiš boriti sa mnom. Ne želiš se boriti sa mnom, znaš da me ne možeš pobijediti. Ne želiš to! Dođi ovdje i udari me golom šakom. Ne možeš me pobijediti, prestani si lagati. Sjedni!”, vikao je Cormier iz kaveza. Zatim se okrenuo Jonesu.

“Tko?! Smije li se taj uopće boriti? Ne pričajte mi o tom tipu, kad si središ sranja i budeš spreman za borbu, čekat ću te. Čekam te već dvije godine. Poštujem te kao borca. Ali ne slažemo se. Ako nas zaključate ovdje, učinit ćete mi uslugu. Neka si prvo sredi ponašanje, pa se može vratiti u razred”, našalio se prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI