Pogledajte novi sport- "MMA ping pong" koji je izmislio Cro Cop tim! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.02.2015 22:56h Autor:

Screenshot

Poznato je da su Mirko Filipović i njegov tim više od kolega. Vezuje ih veliko prijateljstvo, a nakon svakog treninga se zabave na bilo kakav način. Ovog puta je to bio stolni tenis u rukavicama i s utezima.

"Cro Cop" će se 11. travnja boriti u Krakowu protiv "starog prijatelja" Gabriela Gonzage koji mu je 2007. u Manchesteru nanio najteži poraz u karijeri. Dvojcu je pripala čast sudjelovanja u glavnoj borbi prvog povijesnog UFC-ovog eventa u Poljskoj.

Već smo imali prilike vidjeti malo drukčiju košarku koja se igra u Cro Cop timu. Postoji koš, kao i lopta, ali prekršaji i zahvati nisu samo dopušteni, što više, poželjni su. To je MMA basketball.

Na YouTubeu se pojavio novi video koji je snimljen 22. veljače u režiji Stipe Glavice koji je vrlo dobro prikazao emocije glavnih aktera dok igraju modificirani stolni tenis kakav mogu igrati samo ljudi određenih sposobnosti.

Šalu na stranu, u videu je prikazana dobra zafrkancija Mirka Filipovića i Stipe Drviša koji su se pred sučeljavanje s Gabrielom Gonzagom, koje se održalo utorak u Krakowu, zabavili na svoj način. 

Nadamo se kako će Cro Cop biti ovako opušten i nasmijan i nakon meča s Gabrielom Gonzagom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI