Pogledajte neke od najranijih borbi Diega Sancheza (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.03.2014 20:27h Autor:

Diego Sanchez

Diego Sanchez je, iako mu je tek 32 godine, već gotovo pa veteran slobodne borbe. Svoje prve mečeve odradio je 2002. godine s 20 godine, a prvi poraz doživio je tek u 18. borbi. Donosimo vam video snimke neke od tih najranijih borbi.

Diego Sanchez je čak osam od svojih prvih deset borbi odradio u New Mexicu, većinu u organizaciji King Of The Cage. Poznat je bio kao izuzetno opasan i agresivan borac (kakav je i ostao do danas) te je "završio" svih deset svojih prvih protivnika. Mi vam donosimo video zapise nekih od tih prvih borbi.

Submission wrestling borba iz 2002. godine

Diego Sanchez – Shannon Ritch – treća Diegova borba u karijeri. Zanimljvost je da je Shannon Ritch odradio 133 profesionalne borbe u karijeri (53-76-4) i nijedna od njih nije došla do sudačke odluke.

Diego Sanchez – Mike Guymon – Diegova peta borba u karijeri. Guymon (15-6-1) je još uvijek aktivan borac, član je Bellatora, a u karijeri je nastupio i četiri puta u UFC-u te ostvario jednu pobjedu

Diego Sanchez -Cruz Chacon – u njegovoj devetoj borbi, prvi put smo mogli vidjeti pravog bjesnog Diega. Nakon što je u uvodnim sekundama primio udarac te obilno krvario ipak je dobio priliku za nastavak, a nakon otprilike pola minute nakon toga je ugušio svog protivnika.

Grappling borba protiv Roya Nelsona – u svakom slučaju zanimljivo za vidjeti Diega i Big Country zajedno u borbi i to gotovo davno prije

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI