Pogledajte najimpresivnije borbe Josea Alda i Maxa Hollowaya (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.05.2017 19:48h Autor:

Jose Aldo i Max Holloway

Jose Aldo i Max Holloway u subotu će napokon ući u kavez i odlučiti tko je najbolji svjetski borac do 66 kilograma. Ovim putem prisjetio se možda i najimpresivnijeg nastupa svakog od njih, nastupa koji će možda u subotu morati i nadmašiti ukoliko žele do pobjede.

Kod Alda je u pitanju druga borba protiv Maxa Hollowaya i najuzbudljivijih pet rundi koje je do sada perolaka kategorija pružila. Alda je u toj borbi bio testiran na apsolutno svaki mogući način, Mendes je imao svojih prilika, no Brazilac je impresivnim nastupom potvrdio zašto je najbolji borac svijeta, odnosno zašto je bio toliko nedodirljiv, sve do onog udarca Conora McGregora.

Što se tiče Maxa Hollowaya, njegov najimpresivniji nastup nije teško odlučiti koji bi mogao biti. U pitanju je bilo apsolutno deklasiranje jednog od najboljih boraca svijeta, Cuba Swansona. Holloway je od prve sekunde bio fantastičan, sve dok Swansona nije uspio prisiliti na predaju. Pogledajte kako je to učinio i kako je to zapravo jednostavno izgledalo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI