Pogledajte najbolje trenutke spektakularne borbe koja je sve digla na noge (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.12.2017 17:33h Autor:

Medeiros vs. Oliveira

Pomalo u sjeni spektakularnog glavnog programa UFC 218 eventa, održala se borba koja će vjerojatno biti jedan od dva glavna kandidata za najbolju MMA borbu godinu. Borba Alexa Oliveire i Yancya Medeirosa natjerala je čelnike UFC-a da dodijele četiri bonusa za najbolju borbu večeri.

Bio je to duel gdje je Joe Rogan, već nakon prve runde, rekao kako smo imali priliku gledati jednu od najboljih rundi u UFC povijesti. To ne treba čuditi, jer se u pet minuta dogodilo nekoliko preokreta, čak tri knockdowna i nevjerojatna količina akcije. A to zapravo niti nije bilo sve. Druga runda je nastavila u istom tonu, da bi u trećoj došlo do prekida, u trenucima kad su oba borca bili na rubu i samo se čekalo tko će prvi pasti. Medeiros se i tu izvukao iz teške situacije te je malo nakon toga slavio nokautom. Bila je to borba koja je apsolutno sve u dvorani digla na noge, a vjerojatno i one koji su gledati borbu pred svojim ekranima.

Ekipa s Fox Sportsa nam je pripremila video s najboljim trenucima meča u kombinaciji s tweetovima poznatih osoba iz MMA svijeta, koji nisu ostali ravnodušni na borbu, nego su odmah morali reagirati i iskazati svoje oduševljenje. Borba Justina Gaethjea i Michaela Johnsona više nije siguran lauretat nagrade za najbolju borbu godine, ovaj duel je to možda i preuzeo. U svakom slučaju, biti će zanimljivo pratiti dodjelu svjetskih MMA nagrada i vidjeti koji je od ova dva dragulja više oduševio MMA javnost.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI