Pogledajte najbolje trenutke Rakićeve dominacije nad Ledetom (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.07.2018 15:11h Autor:

Rakić vs. Ledet

MMA javnost, posebno ona u regiji, i dalje je pod utjecajem dominantne predstave Aleksandra Rakića protiv Justina Ledeta. Austrijsko-srpski borac izgledao je nevjerojatno, a u ovom članku možete vidjeti neke od njegovih najboljih poteza iz spomenute borbe.

O Rakiću smo već napisali uistinu dovoljno pohvala i teško da možemo reći išta više od toga. Nadamo se samo da je i vodstvo promocije impresionirano jednako koliko i fanovi u regiji te da bi “Aleks” već u idućoj borbi za protivnika mogao imati neko poznato ime s UFC-ovog rostera.

Justin Ledet će se morati zamisliti oko toga je li mu odlazak u polutešku kategoriju, nakon što je kao teškaš slavio u sve tri borbe, bio dobar potez. Teško je mogao zamisliti da će naići na ovakav stroj kakvim se pokazao Rakić, koji je čak po kladionicama bio blagi autsajder. Na kraju je pokazao kako nije samo fizički impresivan borac, nego da je i u kavezu sposoban prezentirati iznimnu kvalitetu, upravo onakvu kakva nedostaje UFC-ovoj poluteškoj kategoriji. Kategorija jednostavno vapi za novim uzbudljivim borcima, a Rakić je upravo primjer onoga što im treba.

Ispod teksta pogledajte koje je poteze UFC odabrao za objaviti putem svog Twitter profila.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI