Pogledajte najbolje trenutke prošlog Contender Series eventa (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.07.2018 11:53h Autor:

Pilarte vs. Morales

Peta epizoda ovogodišnjeg Dana White’s Tuesday Night Contender serijala donijela je možda i najbolji program do sada. Ugovorom je nagrađeno troje od četvero boraca koji su pobijedili prekidom, a najbolje trenutke svega možete pogledati u videu ispod teksta.

Apsolutno zasluženo, svoje mjesto na UFC rosteru pronašlo je dvoje 20-godišnjaka. Edmen Shahbazyan i Maycee Barber bili su i više nego impresivni te oboje kreću u svoju misiju postati najmlađi prvak tj. prvakinja u povijesti UFC-a. Imaju dovoljno vremena da to postignu, moraju samo nastaviti ovako impresivno te se nadati kako ih ozljede neće usporiti u tome.

Novi UFC borac je i Domingo Pilarte, sudionik vjerojatno najuzbudljivije borbe ove sezone, koji se izvukao iz nekoliko teških situacija, da bi u drugoj rundi uspio ugušiti svog protivnika, odnosno poslati ga na spavanje. Nažalost po njega, preokret te pobjede u drugoj rundi nije ugovor donijela Austinu Vanderfordu, poznatijem kao zaručnik Paige VanZant. No, i njegov nastup bio je vrijedan te će sigurno biti na UFC-ovom radaru. Bilo za neku zamjensku borbu, bilo za još jedan pokušaj u serijalu.

Sutra nas čeka šesta epizoda, a do tada pogledajte kako je bilo prošlog utorka u Ultimate Fighter dvorani u Las Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI