Pogledajte najbolje trenutke borbe za novu UFC-ovu prvakinju (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.12.2017 22:06h Autor:

Montano vs. Modafferi

Nicco Montano i Roxanne Modafferi su se u petak obračunale u borbi za prvu UFC prvakinju muha kategorije. Bio je to sjajan duel u kojem je Montano postala prvakinja nakon pet rundi borbe. Najbolje dijelove svih pet rundi, pogledajte u videu!

Bio je do savršen kraj odlične 26. sezone Ultimate Fightera, kojom je UFC službeno uveo žensku muha kategorije te postavio prvu prvakinju. Možda sezona nije “razvalila” gledanošću, kao niti finalni event, no neka slika je stvorena. UFC je dobio kvalitetnu diviziju koju treba nastaviti dalje graditi te u kojoj bi mogao imati novu žensku zvijezdu. Naravno, ukoliko odluče zadovoljavajuće uključiti svoju PR mašineriju.

Montano i Modafferi bile su timske kolegice unutar tima Justina Gaethjea i jedna su drugoj obećale kako će u međusobnoj borbi dati sve od sebe, što su na kraju i napravile. Montano je slavila naoko uvjerljivo, no Modafferi je u svakoj rundi bila blizu toga da su bodovno dobije. Michael Bisping je dobro rekao da je Roxanne bila fantastična, a da ju je Montano zasluženo savladala.

Ispod teksta imate priliku pogledati najbolje trenutke borbe uz komentar Michaela Bispinga, Rashada Evans i UFC-ove reporterke Karyn Bryant.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI