Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pogledajte najbolje trenutke borbe Werduma i Tybure (VIDEO) | Fight Site

Pogledajte najbolje trenutke borbe Werduma i Tybure (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.11.2017 17:31h Autor:

Werdum vs. Tybura

Fabricio Werdum i Marcin Tybura su u subotu odradili napornih i aktivnih pet rundi, nakon kojih je Brazilac upisao pobjedu jednoglasnom odlukom. No, bila je to borba u kojoj su obojica imali što za pokazati, a sada možete pogledati sve najbolje dijelove tog okršaja.

Highlight borbe je prikazan u emisiji nakon eventa, uz analizu voditeljice Karyn Bryant, bivšeg borca Yvesa Edwardsa i trenutnog UFC prvaka velter kategorije, Tyrona Woodleya. Imate priliku vidjeti sve situacije u kojima je osam godina mlađi Poljak bio u prilici ugroziti Werduma.

Tybura nije bio dovoljno odlučan da pokuša iskoristiti najveću priliku dosadašnje karijere. Kao što je rekao Edwards, većinom su to bili pojedinačni udarci koji bivšeg prvaka nisu uspjeli ugroziti. No, bilo je tu atraktivnih i zanimljivih udaraca s obje strana, udaraca koji bi možda teže oštetili neke druge borce. No, ova dva sudionika bitke izdržljivosti su odradili 25 minuta.

Pogledajte najbolje trenutke ove prave teškaške šahovske partija na nogama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI