Pogledajte najavu za “In The Clinch”, dokumentarac o životu Stipe Miočića kao vatrogasca (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.11.2017 19:19h Autor:

Stipe Miočić

UFC-ov teškaški prvak, Stipe Miočić, napokon dobiva malo više medijskog prostora. Naime, ekipa s Fox Sportsa je o njemu snimili dokumentarac “In The Clinch”, kojeg će večeras emitirati. Pogledajte najavu!

Stipu je u Clevelandu posjetio UFC-ov prvak poluteške kategorije i Fox Sportsov analitičar i voditelj, Daniel Cormier. Većinu vremena proveli su u vatrogasnoj postaji, gdje je Miočić objasnio zašto je postao vatrogasac, ali i zašto se još uvijek bavi tim poslom, pokraj toga što je UFC prvak i što je već sada zaradio više nego što mu taj privatni pojas može ikad donijeti.

No, svi znamo kako je tu u pitanju nešto drugo i upravo zbog toga je Stipe Miočić jedna posebna individua. Stipi je jednostavno taj posao dio njega i nema sumnje kako ga namjerava raditi do kraja života ili barem dok ima mogućnosti u njemu biti jednako efikisan i dobar kao što je sada.

U ovoj najavi vidimo samo jedan dio filma, za kojeg se nadamo da će ga Fox Sports učiniti dostupnim na Youtubeu, no imamo priliku poslušati i stresnu priču Stipe Miočića, o najintenzivnijih deset minuta u njegovom životu, deset minuta kada se borio za jedan drugi život.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI