Pogledajte “nadrogiranog” Frankie Edgara nakon operacije prepona (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.01.2017 19:46h Autor:

Frankie Edgar

Frankie Edgar ovih se dana podvrgnuo operaciji prepona, a nakon što se probudio iz narkoze, netko od njegovih prijatelja ga je snimio. Kasnije je to i sam Frankie objavio na svom Instagram profilu.

Kako je sam rekao, Edgar je pokušavao izboriti nastup na UFC 208 eventu u Brooklynu, no nakon što mu to nije osigurano, odlučio je riješiti problem koji ga mući već neko vrijeme. Tako je odradio lakšu operaciju prepona, a odmah nakon nje bio je spreman za zezanciju.

“Bolji me kita, zapravo ne boli me kita, boli me sve oko nje, kita je dobro”, rekao je Edgar u kameru, komentirajući kako se osjeća, nakon čega po ponašanju možemo primijetiti kako je još uvijek pod jakom narkozom.

Edgar je jučer prozvao Ricardo Lamas, koji je poželio borbu početkom travnja, a i Edgar je nedavno rekao kako je Lamas protivnik s kojim se iduće vidi u kavezu. Budući da ova operacija nije bila nešto strašno, vjerojatno bi Edgar bio spreman za neki od evenata u tom terminu.

Groin surgery was a success. Was trying to get on the Brooklyn card but couldn’t get the deal done. So took care of a nagging injury. Shouldn’t be out to long! #AnesthesiaGotMeLikeWhoa

Videozapis objavljuje Frankie Edgar (@frankieedgar)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI