Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pogledajte ludi početak i rekordnu završnicu Chasa Skellya (VIDEO) | Fight Site

Pogledajte ludi početak i rekordnu završnicu Chasa Skellya (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.09.2016 16:05h Autor:

Chas Skelly

Najbolja izvedba UFC Fight Nighta 94 bila je sigurno ona Chasa Skellya, kojem je samo 20 sekundi trebale da gušenjem savlada Maxima Blanca. No, sam način na koji je ušao u borbu bio je lud na više načina.

Skelly (16-2, 5-2 u UFC-u) se na Blanca zaletio od prve sekunde te ga je pogodio nogom u prsa, nakon čega je ovaj pao, a Skelly nije predugo čekao, nego je odmah krenuo na njegov vrat. Zahvat kojim ga je završio bio je anakonda gušenje, a to sve je bilo toliko brzo da Blanco nije stigao niti tapkao nego je utonuo u san.

Sve je to čak iznenadilo i suca Herba Deana, kojem je Skelly morao vikati da je Blanco izgubio svijest. Skelly je naravno nagrađen s 50.000 dolara bonusa te je dao prilično dobru poruku borcima iz Top 15 poretka perolake divizije. Poretka gdje se on, nakon ovakve predstave, sigurno vrlo brzo vidi.

Ovo je ujedno najbrža pobjeda prisiljavanjem na predaju u povijesti UFC-ove perolake kategorije te osma najbrža u povijesti promocije i četvrta najbrža u posljednjih 15 godina. Pogledajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI