Pogledajte kompletnu najavu za sve UFC evente iduća tri mjeseca! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.08.2018 19:45h Autor:

Ilustracija

UFC je u prošli petak održao spektakularnu press konferenciju na kojoj su najavljeni svi eventi koje će promocija održati u iduća tri mjeseca. A sve je krenula s fenomenalnom video najavom koji možete popratiti ispod ovog teksta.

Najavljeno je idućih osam evenata, unutar kojih se nalaze tri PPV eventa te pet onih iz Fight Night serije. Među ovima posljednjima je i Fight Night 139, koji će odraditi ulogu jubilarnog eventa za 25 godina postojanja promocije. Svi eventi osim UFC 230, koji se 3. studenog održava u Madison Square Gardenu, već imaju svoje glavne borbe, no za taj program su najavljeni neki drugi spektakularni dueli.

UFC će u iduća tri mjeseca održati za sada tri borbe za titulu, među kojima je i ona povratnička Conora McGregora, koji će napasti Khabiba Nurmagomedova, a pretpostavlja se kako će to na kraju ispasti najuspješniji UFC eventu povijesti promocije. Glavna borba UFC 230 eventa će sigurno biti barem približno spektakularna, tako da ne sumnjamo kako nas čekaju uzbudljiva tri mjeseca.

Ovo je svakako jedan od najboljih “trailera” koji je UFC objavio pa ako ga niste pogledali onog dana kada je emitiran u prijenosu uživo, ovo vam je savršena prilika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI