Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pogledajte kompilaciju najboljih Bispingovih sučeljavanja (VIDEO) | Fight Site

Pogledajte kompilaciju najboljih Bispingovih sučeljavanja (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.05.2018 10:16h Autor:

Bisping vs. Kennedy

Michaela Bispinga pamtiti ćemo po mnogim stvarima, ali jedna od onih uvijek zanimljivih bila su njegova posljednja sučeljavanja prije borbe, gdje je uvijek pokušavao na bilo kakav način ući u glavu svog protivnika.

Ukratko, “The Count” nikad nije bio agresivan, nikad nije pokušavao napraviti kaos na sučeljavanjima, ali je zato uvijek imao nešto za reći protivnicima, tako da je to uvijek bio još jedna dodatna, posljednja runda trash talka. Možemo biti sretni što smo par puta uspjeli iz drugog kuta poslušati kako to izgleda i uvjeriti se kakav je Michael zapravo bio majstor.

Ispod teksta je kompilacija sučeljavanja te još nekoliko videa, gdje možemo vidjeti kako bi protivnici reagirali na njegovo ponašanje, tko mu je pokušao uzvratiti, a tko bi samo mirno stajao, promatrao i čekao da sve završi te da se ode pripremiti za borbu koja ga je čekala.

Bisping je ovog tjedna završio svoju uspješnu karijeru nakon 29 UFC nastupa, uz 20 pobjeda i devet poraza te kao bivši UFC-ov prvak srednje kategorije. Sve je to postigao uz svoj “dugi jezik”, ali i čistu karijeru bez ijednog pada na vagi ili ikakve sumnje na korištenje bilo čega ilegalnog.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI