Pogledajte kako su Rachael Ostovich Berdon i još dvije djevojke došle do pobjeda sjajnim polugama na ruci (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.12.2017 14:19h Autor:

Rachael Ostovich Berdon

Čak tri djevojke upisale su pobjede polugom na ruci na finalnom eventu 26. sezone Ultimate Fightera. To su Rachael Ostovich, Montana De La Rosa i Gillian Robertson. Pogledajte kako su to izvele.

Zanimljivo je kako je svim trima djevojkama bilo potrebno podjednako vremena za slavlje, odnosno oko dvije minute. Šteta što niti jedna od njih nije svom honoraru pridodala bonus, no sva tri armbara su sjajna i teško bi se bilo odlučiti koji je nečime iskočio ispred druga dva.

Svakako se najviše iščekivao debi Rachael Ostovich Berdon, koja je za protivnicu imala Karine Gevorgyan. Znalo se koliko je Ostovich opasna u parteru, ali je bilo pitanje hoće li imati problema s rušenjem svoje protivnice. I odgovor je dala vrlo brzo, odnosno za rušenje joj je trebalo manje od minute. Nakon toga je počela raditi na podu i to je izgledalo impresivno. Vrlo brzo je došla u dobru poziciju, a otamo je uslijedio armbar koji može pogledati ispod teksta.

Montana De La Rosa je također bila brza i uvjerljiva te je savladala Christinu Marks na isti način, dok je posebno zanimljiva pobjeda Gillian Robertson. Ona je svoju polugu izvela iz garda, dok se činilo kako njena protivnici, Emily Whitmire, ima kontrolu nad borbom. No, Robertson je prezentirala svu ljepotu BJJ-a, pokazavši zavidnu tehniku. Pogledajte sve tri poluge.

Objavu dijeli Mystic Black (@tbmma)

Objavu dijeli MMA 2C (@mma_2c)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI