Pogledajte kako su Arlovski i Barnett oduševili novinare nakon borbe (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.09.2016 15:10h Autor:

Andrei Arlovski

Andrei Arlovski upisao je treći uzastopni poraz u UFC-u. U Hamburgu je izgubio gušenjem protiv Josha Barnetta, a proslavljeni veterani oduševili su međusobnim poštovanjem nakon borbe.

Arlovski se pred novinarima osvrnuo na svoju budućnost u UFC-u, gdje je još donedavno bio blizu statusa izazivača, ali tri poraza su ga unazadila.

“Najprije, Josh, sjajna borba. Čestitam ti”, počeo je Arlovski pa dodao: “Bio je bolji večeras. Izgubio sam. Uzet ću si malo vremena i vratiti se jači. Barem me nije nokautirao, ugušio me, on je sjajan hrvač. Želim mu sreću u budućnosti, a ja moram sjesti s UFC-om i vidjeti što dalje”.

Riječ je odmah uzeo Barnett i nakon dirljivog govora Arlovski mu se još jednom zahvalio, a njihove riječi izazvale su spontani aplauz novinara na press konferenciji.

“Andrei je večeras izgubio, ali ne radi se samo o pobjedama i porazima. Pogledajte s kime se sve on borio proteklih godina, s kime sam se ja borio. Imamo pobjede i poraze protiv najvećih boraca svih vremena. Nije to tako trivijalno. Jedan od njegovih posljednjih poraza je od Overeema i Stipe Miočića koji je prvak. Borimo se protiv najboljih na svijetu, dogodi se da izgubimo. Tko se drugi, osim nas, može konstantno boriti protiv takvih protivnika”, rekao je Barnett.

“Sjajan govor”, odgovorio mu je Arlovski prije nego su se dvije ikone i bivši prvaci još jednom prijateljski rukovali.

“Sjest ću s trenerima, vidjet ćemo što je bilo pogrešno i što ćemo dalje. Izgubio sam od dvojice koji se bore za titulu i Josha koji je velik borac. Još sam čvrst i spreman se boriti”, poručio je Arlovski.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI