Pogledajte kako se Bisping sledio, a Ronda poludjela nakon pobjede Andersona! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.08.2012 06:55h Autor:

Bisping (screenshot)

 

Ronda Rousey prilično je vatreno reagirala nakon pobjede Andersona nad Sonnenom, dok se Michael Bisping jednostavno sledio i uhvatio za glavu…

Iako je od dvoboja Andersona Silve i Chaela Sonnena sad već prošlo dosta vremena, to je meč koji i dalje privlači pažnju fanova, pa je na Fuel TV-u, koji inače surađuje s UFC-om, emitirana emisija Full Blast u sklopu UFC Ultimate Insidera.

U emisiji je prikazana snimka Michaela Bispinga i Ronde Rousey koji su uživo u Las Vegasu gledali okršaj za titulu prvaka u srednjoj kategoriji. Dok je Bisping pokušavao biti što mirniji i komentirati borbu, Ronda se pokazala vrlo vatrenom te je svako malo skakala na noge tijekom dvoboja Andersona i Sonnena.

Reakcije na pobjedu bile su gotovo oprečne – Ronda je bila iznimno uzbuđena, dok se Bisping jednostavno uhvatio za glavu i na par sekundi ostao sleđen očito u totalnom šoku i nevjerici što se upravo u kavezu pred njim dogodilo.

Pogledajte kako je meč komentirati Bisping, koji se nada da bi nakon pobjede nad Brianom Stannom idući možda mogao dobiti priliku ući s Andersonom u kavez.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI