Pogledajte kako Nicco Montano trenira za obranu titule protiv Shevchenko (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.08.2018 20:39h Autor:

Nicco Montano

8. rujna napokon će se dogoditi prva obrana titule UFC-ove prvakinje muha kategorije, Nicco Montano. Nju na UFC 228 čeka borba protiv Valentine Shevchenko, a vi možete provjeriti kako izgledaju njene kondicijske pripreme.

Nicco se nalazi u UFC dvorani u Albuquerqueu, gdje se naporno priprema za borbu u kojoj će pokušati doći do obrane titule. Montano je inače najveći prvak autsajder u povijesti UFC-a, ali uvjerena je kako može svima potvrditi suprotno i savladati favoriziranu Shevchenko. Izazivačica je inače u svojoj debi borbi u kategoriji odradila jedan od najdominantnijih nastupa otkako je ženski MMA postao dio UFC-a te zbog toga ne treba čuditi njen status apsolutne favoritkinje.

Montano je već u samom dolasku do titule pokazala kako joj status autsajdera jako dobro pristaje te je prošla kroz Ultimate Fighter kao tek 14. postavljena djevojka od njih 16. Uvjerena je kako je još dodatno napredovala i status autsajdera ju samo motivira. I nikako ju ne smijemo otpisati, posebno jer nitko ne postaje prvak putem slučajnosti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI