Pogledajte kako je Teixeira teškim udarcima zaustavio Cumminsa! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.11.2015 09:47h Autor:

Screenshot

U sunaslovnoj borbi večeri na UFC Fight Night 77 priredbi suočili su se Glover Teixeira i Patrick Cummins. Teixeira je slavio tehničkim nokautom i tako potvrdio svoje mjesto u vrhu poluteške divizije.

Bivši izazivač Teixeira pokazao je da je još uvijek relevantan i opasan borac u UFC-ovoj poluteškoj kategoriji. Nakon što je ostvario pet pobjeda u UFC-u, Brazilac je izgubio borbu za naslov protiv Jonesa, a zatim ga je porazio i Phil Davis. Texeira se vratio u kolovozu ugušivši opasnog talenta Ovincea Saint Preuxa i sada je učinio isto zaustavivši Cumminsa.

Cummins je imao težak početak u UFC-u. Već u prvoj borbi dobio je trenutnog prvaka i bivšeg kolegu hrvača Daniela Cormiera. Nakon toga je nanizao tri pobjede koje je prekinuo poraz od Saint Preuxa. Oporavio se pobjedivši Cavalcantea, ali sada nije prošao ispit u obliku Teixeire koji bi ga u slučaju pobjede katapultirao u sm vrh divizije.

Cummins je dobro otvorio borbu oslanjajući se na svoje vrhunsko hrvanje, ali u drugoj rundi je Teixeira uhvatio svoj ritam i Cummins nije mogao podnijeti Gloverove teške udarce.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI