Pogledajte kako je ponajbolji sudac svijeta izgledao u borilačkim danima (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.05.2018 11:56h Autor:

Herb Dean

Herb Dean danas je ponajbolji te možda i najcjenjeniji svjetski MMA sudac. No, jedno vrijeme i on je bio MMA borac. Iz povijesti slobodne borbe izvukli smo dva njegova MMA nastupa, koja možete pogledati ispod teksta.

Dean je u razdoblju između 2001. i 2007. godine odraditi pet MMA borbi te je ostvario dvije pobjede i tri poraza. Bilo je to u promocijama poput King of The Cage, ujedno jedne od najstarijih američkih MMA promocija. Dean je bio teškaš, vrlo krupan i glavna baza mu je bilo hrvanje, kojim se bavio u srednjoj školi.

Ispod teksta možete pogledati njegovu pobjedu nad Timothyem Menzodom, ostvarenu 2004. godine u King of The Cage te njegovu posljednju borbu, koju je 2007. godine odradio protiv Davea Legena. Ta je borba odrađena u Cage Rage promociji te je ujedno bio njegov posljednji nastup.

Ne želimo biti zločesti, ali moramo priznati kako Deanu ipak bolje pristaje funkcija trećeg čovjeka u kavezu, nego ona jednog od dvojice koji odrađuju borbu. Ipak, svakako vrijedi pogledati poznatog suca u drugačijoj ulozi od one u kojoj ga inače gledamo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI