Pogledajte kako je Poirier završio Gaethjea, a Oliveira ugušio Condita (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.04.2018 12:29h Autor:

Oliveira vs. Condit

Sjajne dvije glavne borbe ponudio je UFC on FOX 29, održan u Glendaleu, a obje su završile prekidom nakon gomile prije toga ponuđene akcije. Pogledajte načine na koji su slavili Alex Oliveira i Dustin Poirier.

Poirier je Gaethjea nokautirao na početku četvrte runde i to u trenucima kada se činilo da je počeo padati te da je treća runda završena tako da je Gaethje bio onaj koji je pružao kvalitetniju izvedbu. No, samo 15 sekundi četvrte dionice trebalo je Poirieru da napokon pronađe onaj udarac koji će uzdrmati njegovog protivnika. Zanimljivo, Gaethje nakon toga nije krenuo u klinč ili rušenje, nego je tražio borbu, da bi Poirier to vrlo pametno iskoristio te istu završio.

Dustin Poirier earns his 12th KO in an epic battle against Justin Gaethje pic.twitter.com/el0Yxo7FSc


Što se tiče Alexa Oliveire, on je ostvario najvažniju pobjedu karijere i to prihvativši borbu samo dva tjedna prije njenog održavanja. U borbi prepunoj preokreta uspio je savladati Carlosa Condita tako da ga je prvo uzdrmao “upkickom” s poda, da bi to iskoristio tako što mu je onda uhvati ovrat te strpljivo radeći pritisak ga prisilio na predaju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI