Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pogledajte kako je najveći potencijal poluteške ekspresno završio još jednog protivnika (VIDEO) | Fight Site

Pogledajte kako je najveći potencijal poluteške ekspresno završio još jednog protivnika (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.05.2018 17:56h Autor:

Dominick Reyes i Jared Cannonier

Jedan od impresivnijih nastupa Fight Nighta u Čileu imao je Dominick Reyes, koji je prekidom u prvoj rundi savladao Jareda Cannoniera. Ovaj najveći potencijal poluteške kategorije još je jednom impresionirao.

28-godišnji Reyes (9-0, 3-0 UFC) odradio je treći UFC nastup i treći put je došao do pobjede prekidom u prvoj rundi. Ipak, Jared Cannonier puno je veće ime od Joachima Christensena i Jeremya Kimballa koje je savladao do sada. Ne tako davno, taj je isti Cannonier bio proglašavan jednim od najvećih UFC potencijala, no porazi od Glovera Teixeire i Jana Blachowicza su ga u napretku usporili. Nažalost po njega, protiv Reyesa je prošao još gore.

Reyes izgleda izuzetno lagano i brzo za jednog poluteškaša, a pogađa nevjerojatno brzo i precizno, gdje su u prvom planu posebno dobre kombinacije. Upravo one su razlog zašto je Cannonier poklekao već nakon tri minute borbe. Više je puta bio uzdrman, a možda bi se i uspio oporaviti da protiv sebe nije imao tako strpljivog i taktički potkovanog protivnika. Ovako je Reyes riješio sjajnog borca i vjerojatno će naći svoje mjesto u Top 15. A onda ide put prema vrhu, gdje uz sve do sada prikazano svakako ima mjesta.

Nećemo se čuditi ako smo u Čileu vidjeli budućeg UFC prvaka ili izazivača do 93 kilograma. Jer vrijeme i sve ostalo je na njegovoj strani.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI