Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pogledajte kako je Faberov pomoćni trener fizički nasrnuo na McGregora! (VIDEO) | Fight Site

Pogledajte kako je Faberov pomoćni trener fizički nasrnuo na McGregora! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.10.2015 15:46h Autor:

Screenshot

Nove napetosti dolaze nam sa snimanja 22. sezone The Ultimate Fightera. Najnovija rasprava između Urijaha Fabera i Conora McGregora dovela je do manjeg fizičkog obračuna između Irca i Codyja Garbrandta, UFC-ovog borca i jednog o pomoćnih trenera u TUF-u.

Garbrandta je zasmetalo McGregorovo omalovažavanje T.J. Dillashawa, UFC-ovog prvaka u bantam kategoriji, koji je bio gost u istoj epizodi, ali se za vrijeme prepirke nije nalazio u istoj prostoriji.

"Conor je počeo pričati sranja o Dillashawu koji se u tom trenutku nije nalazio u istoj prostoriji i nas je posebno zasmetala činjenica da mu to govori iza leđa. U početku sam se i sam smijao cijeloj situaciji, a onda, kada se atmosfera zakuhala, sam bez razmišljanja nasrnuo na Conora", izjavio je Garbrandt.

Prema riječima Garbrandta, njih su dvojica na kraju sve rasčistili i on, zapravo, cijeni sve što je Irac donio ovom sportu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI