Pogledajte kako je Bojan Veličković preko Jonatana Westina došao do prve PFL pobjede (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.07.2018 20:01h Autor:

Veličković vs. Westin

Bojan Veličković teško je mogao bolje otvoriti svoj nastup u PFL turniru velter kategorije. Ponajbolji srpski MMA borac upisao je pobjedu prekidom u drugoj rundi protiv Jonatana Westina, čime je na najbolji mogući način otvorio svoju PFL avanturu.

Veličkoviću nije bilo lako, prije svega zbog toga što je iza sebe imao dva poraza, koje je doživio u UFC-ovom oktogonu, nakon čega je dobio otkaz iz promocije. Ipak, velika prilika mu se pružila u ovoj promociji, odnosno u turniru čiji će pobjednik postati bogatiji za milijun dolara. I lov po njih započeo je na fenomenalan način.

Nakon izjednačene prve runde borbe protiv Jonatana Westina, Veličković je drugu rundu krenuo bolje i odlučnije, a sve je završilo tako da je vrlo brzo došao do sjajne pozicije u parteru, koju je učinio još boljom te je krenuo sjajnih udarcima, sve dok se njegov protivnik više nije inteligentno branio, odnosno dok sudac nije zaključio kako je vrijeme za prekid.

Bojan se ovom pobjedom napunio samopouzdanjem, a odmah se treba vratiti treningu jer je drugo kolo na rasporedu već 16. kolovoza, a uskoro bi trebao saznati i protivnika u tom nastupu. Ispod teksta pogledajte kako je izgledala završnica borbe protiv Westina.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI