Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pogledajte i prisjetite se koliko je zapravo Holm bila blizu pobjedu protiv Cyborg (VIDEO) | Fight Site

Pogledajte i prisjetite se koliko je zapravo Holm bila blizu pobjedu protiv Cyborg (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.03.2018 18:16h Autor:

Holly Holm i Cris Cyborg

Cris Cyborg ulazi u novu obranu titule UFC prvakinje perolake kategorije samo dva mjeseca nakon što ju je obranila na UFC 219 eventu. Bori se protiv Yane Kunitskaye, koja će u svom kutu imati posljednju protivnicu Brazilke, Holly Holm. Prisjetimo se te borbe.

Iako je Cyborg relativno uvjerljivo došla do pobjede protiv bivše prvakinje bantam kategorije, dojam je da joj je pružila otpor kakav dugo nije niti jedna djevojka. Štoviše, posljednja borkinja koja je protiv Cyborg dočekala sudačku odluku bila je Yoko Takahashi, još 2008. godine. Osim toga je Cyborg do pobjede odlukom došla tri godine ranije u svojoj drugoj borbi, protiv Vanesse Porto. Svih ostalih 16 pobjeda ostvarila je nokautom.

No, za razliku od dvije spomenute borbe, Holm se protiv Cyborg borila pet rundi i ne može se reći kako je deklasirana ili bilo što tome slično. Bila je to borba iz koje Kunitskaya može jako puno toga naučiti, posebno ako znamo kako je više puta zajedno s Holly prolazila kroz svaki detalj iste te kako je mogla saznati što je Holm saznala baš u borbi 30. prosinca. Kolike su šanse Kunitskaye, ne znamo, ali vjerojatno nisu veliku. No, upravo na primjeru ove borbe pokušati će to malo što ima iskoristiti. Tko zna, možda je Holm zapravo načela Cyborg i pokazala koje su joj slabosti. Na Yani je fanovima potvrdi je li to tako.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI