Pogledajte emotivni Munozov oproštajni govor (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.05.2015 10:24h Autor:

Mark Munoz

Nakon što je proglašen pobjednikom u svojoj posljednjoj UFC borbi, Jon Anik je Marku Munozu prepustio mikrofon, a ovaj je održao prekrasan oproštajni govor pun emocija i svega što ovaj sport znači i što bi trebao biti.

Više puta je ovaj tjedan ponavljano je kako je Mark Munoz najsimpatičnija i najpozitivnija osoba u UFC-u. To su potvrdili Dana White, gotovo svi UFC-ovi komentatori, ali i borci. Riječ o borcu koji nikad niti o jednom protivniku nije rekao ružnu riječ te je cijelu svoju UFC karijeru služio kao primjer onoga kakvi bi borci trebali biti, u kavezu, no i izvan kaveza, gdje je možda još važnije ostavljati onaj pravi dojam.

To je sve Mark ponovio u svom prekrasnom oproštajnom govoru, nakon što mu je Jon Anik prepustio mikrofon te mu dao vremena koliko god mu je potrebno. Dok je skidao svoje rukavice, da ih ostavi na sredini kaveza, Mark je ponovio kako vjeruje da je pomogao promijeniti neke života, ali da to i nastavlja raditi dalje.

"Imam priču koju mogu podijeliti djeci, ono koju ću sigurno širiti i kojom želim učiti druge ljude. Želim Filipinima dati ono što mogu, doći ću ovdje i učiti vas hrvanje, to je moj cilj i to je ono što ja još imam dati ovom sportu. A imam dati stvarno puno. Iz poštovanja prema ovog sportu koji mi je dao sve, ja ću nastaviti isto davati njemu", rekao je dok je skidao rukavice.

Ostavio je rukavice u kavezu i uz ovacije publike odšetao u novi život, u kojem se nada biti jednako uspješan kao do sada.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI