Pogledajte dvije impresivne predstave glavnih zvijezda UFC 216 eventa (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.09.2017 13:23h Autor:

Ferguson vs. Trujillo i Lee vs. Matthews

UFC će idući vikend odmoriti od organiziranja borbi, ali zato nas već za dva tjedna čeka spektakl u Las Vegasu, UFC 216 i borba za privremenu titulu lake kategorije, između Tonya Fergusona i Kevina Leea. UFC je odabrao njihova dva impresivna nastupa i podijelio s nama putem Youtube kanala.

Tony Ferguson i Kevin Lee su borci unutar impresivnih pobjedničkih nizova i uistinu sjajan izbor borbe za mjesto na vrhu divizije, barem dok se Conor McGregor ne odluči vratiti svom bazičnom sportu te pokuša obraniti pojas koji je prije deset mjeseci osvojio. Obojica u početku niz nizova imaju po jednu nevjerojatno impresivnu pobjedu. U pitanju su u borbe u kojima je to što rade Ferguson i Lee izgledalo tako lako, tako rutinski, a za protivnike nisu nikako imali nedostojne borce.

Ferguson je na UFC 181 eventu, u prosincu 2014. godine, s druge strane imao Abela Trujillo. Snažnog hrvača poznatog po još većoj snazi u šakama. No, Trujillo je u toj borbi ostao nemoćan i deklasiran. Ferguson je od samog početka pokazao koliko je tehnički jak, da bi sve završio vrhunski izvedenim gušenjem, nad već izuzetno umornim Abelom, u posljednjoj minuti druge runde.

Lee se u srpnju prošle godine, na eventu u sklopu “International Fight Weeka” susreo s velikim australskim talentom Jakeom Matthewsom. Bila je to borba dva velika potencijala kategorije, no u kavezu je postojalo samo jedno ime. Kevin Lee je impresivnom predstavom i prekidom u prvoj rundi najavio kako je tada druga pobjeda u nizu, zapravo tek početak nečega što će ga dovesti korak od vrha.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI