Pogledajte do sada neviđene snimke s Khabibovog puta na tron (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.06.2018 13:43h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Prošlo je gotovo dva mjeseca otkako je Khabib Nurmagomedov postao UFC-ov prvak lake kategorije, no neki materijali i dalje tek dolaze do nas, posebno oni od “The Anatomy of The Fighter” ekipe, koja ga je pratila cijelim tim putem.

Nurmagomedov je u New Yorku imao težak tjedan, kojeg niti malo nije olakšao incident Conora McGregora, ali je na kraju ipak uspio ostao smiren da savlada Ala Iaquintu i osvoji naslov prvaka lake kategorije.

U ovom videu skupljene su snimke koje ekipe sa spomenutog Youtube kanala do sada nije prikazala u prethodno objavljenim materijalima, a u njima možemo vidjeti koliko je Khabib zapravo bio smirem u posljednjih 24 sata prije borbe. Na kraju ga vidimo s pojasom kojeg je zasluženo osvojio.

Ovaj video zapravo je uvod u “Dagestan Chrinicles” serijal, koji bi trebao prikazati Nurmagomedova u njegovoj domovini, odnosno ova ista ekipa je otputovala zajedno s njim i njegovim pojasom. Kakav je tamo imao doček te kako izgleda njegov privatni život, tek bi smo trebali vidjeti u idućim nastavcima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI