Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pogledajte Countdown to UFC 177 (VIDEO) | Fight Site

Pogledajte Countdown to UFC 177 (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.08.2014 21:48h Autor:

Renan Barao

UFC 177 na rasporedu je u subotu i tim putem je UFC, kao i za svaki svoj PPV eent, objavio countdown dokumentarce. Ovog puta ih je posvetio dvjema borbama, onoj glavnom, između TJ-a Dillashawa i Renana Baraoa te onoj sunaslovnoj, u kojoj se sastaju Tony Ferguson i Danny Castillo.

Renan Barao dobio je priliku odmah vratiti pojas prvaka, kojeg mu je proljetos oduzeo TJ Dillashaw. No, ovog puta će to morati napraviti na gostujućem terenu, budući da se event održava u Sacramentu, u Californiji, odakle TJ, kao i njegov "Team Alpha Male", dolazi. Pogledajte kako se pripremaju i kako razmišljaju o ovoj borbi.

A nakon što je borba Demetriousa Johnsona i Chrisa Cariasa dobila svoj novi datum, sunaslovna borba ovog eventa postala je ona između Dannya Castilla i Tonya Fergusona. To će biti prvi puta otkad su uvedene službene ljestvice, da u sunaslovnoj borbi nekog PPV eventa ne nastupa niti jedan rangirani borac. No, Castillov UFC skor od 7-3 i Fergusonovih 5-1, daju do znanja da su ova dva momka iz Californije vrlo ozbiljni borci, koji mogu ponuditi spektakularnu borbu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI