Pogledajte “Countdown” najavu za veliki revanš Rose i Joanne (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.04.2018 15:32h Autor:

Jedrzejczyk vs. Namajunas

UFC 223 doživio je promjenu u glavnoj borbi, nakon koje se osjeća malo gorkog okusa u ustima, no event i dalje ostaje spektakularan. Kao što je i dalje jednako spektakularna sunaslovna borba, ujedno najveći revanš u dosadašnjoj povijesti ženskog MMA-a.

Pet mjeseci nakon što je Rose Namajunas napravila veliko iznenađenje pobjedom nad omraženom Joannom Jedrzejczyk, čime je razveselila globalnu većinu MMA fanova, Poljakinja ima prilika potvrditi kako je u pitanju samo bio loš dan, koji je došao kao rezultat svega onoga što je proteklih mjeseci navodila kao razloge svog poraza, ujedno prvog u MMA karijeri. UFC 223 na svom programu nudi revanš koji donosi puno više uzbuđenja nego njihova prva borba, u kojoj je Joanna bila velika favoritkinja, a mora se priznati i kako su bile u sjeni povratka Georgesa St-Pierrea na istom eventu.

Sjena iza glavnog spektakla na programu je i sada tu, no sama njihova borba donosi u startu puno više uzbuđenja i rijetko tko će paliti svoje prijemnike ili se buditi samo da pogleda glavnu borbu. Tko bude gledao Maxa i Khabiba, svakako će prije toga pogledati i ovaj okršaj. Ovo možda nije do sada najveća borba u povijesti ženskog MMA-a, ali je svakako najveći revanš, po rezultatima i pozadini istog zapravo puno veći od onog između Ronde Rousey i Mieshe Tate.

Ispred nas je Countdown najava, koja je trebala ići u parom s onom drugom, koja će zbog promjene sudionika doći sa zakašnjenjem, ako se uopće i pojavio. No, jedna fenomenalna najava u kojoj se prisjećamo svega što se događalo prije 4. studenog prošle godine, zatim onoga što se događalo tog dana, a možemo vidjeti što se događalo od tada pa sve do ove borbe, kada će njih dvije ponovno ući u UFC kavez. Pogledajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI