Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pogledajte brutalni nokaut u Romerovom UFC debiu iz 2013. godine (VIDEO) | Fight Site

Pogledajte brutalni nokaut u Romerovom UFC debiu iz 2013. godine (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.07.2017 19:51h Autor:

Yoel Romero

Yoel Romero imao je fantastičan debi kada je prije četiri godine postao UFC-ov borac. Nije se od njega puno očekivalo, no samo nekoliko minuta mu je trebalo da potvrdi svoj potencijal.

Romero je došao nakon pripajanja Strikeforcea UFC-u, a u toj promociji je odradio tek jednu borbu, u kojoj je bio nokautiran od Feijao Cavalcantea. Tako se očekivalo da i on bude samo jedan borac kojeg će držati do isteka ugovora koji su otkupili, no Kubanac je sve iznenadio serijom od osam pobjeda, koja mu je osigurala napad na (privremenu) UFC titulu. 

Debitirao je protiv sjajnog Clifforda Starksa, a za pobjedu nokautom koljenom mu je trebalo tek 90 sekundi. Koliko je to teško ostvariti dovoljno govori činjenica da je Starks trenutno na profesionalnom skoru 13-3 te da mu je ovo još uvijek jedini poraz nokautom u karijeri. Pogledajte kako je izgleda impresivan debi Romera, nakon kojeg mu je samo nebo bilo granica.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI