Pogledajte borbu kojom je “seka” Shevchenko izborila UFC ugovor (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.08.2018 21:20h Autor:

Shevchenko vs. Nievera

Antonina Shevchenko, starija sestra Valentine Shevchenko, prije nekoliko je tjedana postala UFC borkinja. To je postigla pobjedom na Dana White’s Tuesday Night Contender Seriesu, a borbu koju je odradila možete pogledati u tekstu.

Starija sestra UFC-ove izazivačice u muha kategoriji imala je protiv sebe svoju vršnjakinju, također 33-godišnju Jaimee Nieveru. Riječ je o djevojci koja nije imala niti približno borilačkog iskustva kao Antonina, unatoč tome što je u samom MMA dulje od nje. Protiv Antonininog fenomenalnog muay thaia nije mogla, a Shevchenko je osim toga pokazala i zavidnu razinu hrvanja.

Borbu nije završila u prvoj rundi, unatoč dominaciji, no Nievera ipak nije izdržala do kraja druge dionice. Shevchenko je zadovoljila te je bila jedna od dvoje boraca koji su zaradili UFC ugovor u toj epizodi.

Ipak, veliki broj fanova smatra kako je ugovor dobila samo zbog hypea i prezimena, budući da je dvoje boraca na istom programu slavilo uvjerljivije i puno atraktivnijom tehnikom. Antonina je odabrana prije njih i oko toga su nastale velike rasprave na MMA forumima. O tome kako je izgledala u borbi možete saznati sami putem ovog videa. Pa pogledajte i iznesite mišljenje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI