Pogledajte borbe u kojima su Miočićev sparing partner i dvoje tinejdžera izborili UFC ugovore (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.08.2018 20:16h Autor:

Hughes, Barber i Shahbazyan

Druga sezone Dana White’s Tuesday Night Contendera donijela je dvadesetak novih članova UFC-a, no na neki se način troje posebno istaknulo. To je glavni sparing parter Stipe Miočića, Jeff Hughes te dvoje mladih boraca, Maycee Barber i Edmen Shahbazyan. Pogledajte njihove cijele borbe.

30-godišnji Hughes je impresivno riješio iskusnog Josha Appelta, a Dana White nije imao izbora nego odmah mu ponuditi ugovor. I ne samo to, Hughes je izjavio kako je odmah spreman za Top 15 protivnike, a White je poručio kako će dobiti upravo ono što je tražio. Jedva čekamo vidjeti ga u akciji!

O 20-godišnjoj Maycee Barber neki su superlativima otišli toliko daleko da su tu djevojku proglasili najvećim talentom koji se pojavio u MMA-u. Protiv 12 godina starije protivnice dominirala je od prve sekunde te je uspjela impresivno završiti borbu. UFC ju je već ugovorio za jubilarni event za 25. godišnjicu promocije, 10. studenog, kada će se boriti protiv Maie Stevenson.

Ništa manje impresivan nije bio niti njen vršnjak i novi proizvod dvorane Edmunda Tarverdyana. Edmen Shahbazyan u showu za samo 40 sekundi je došao do sedme pobjede u jednako toliko nastupa. Sve je završio u prvoj rundi, od toga četiri unutar prve minute. Ima ambiciju postati najmlađi UFC prvak u povijesti. Za tako nešto ima oko tri godine, a mogao bi to postići posebno ukoliko jednako impresivno nastavi i u oktogonu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI