Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pogledajte bonusa vrijedne završetke Whittakera i Mighty Mousea (VIDEO) | Fight Site

Pogledajte bonusa vrijedne završetke Whittakera i Mighty Mousea (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.04.2017 11:06h Autor:

Whittaker vs. Jacare

Bonusi nakon UFC on FOX 24 eventa pripali su Robertu Whittakeru i Demetriousu Johnsonu za fenomenalne završetka svojih borbi, dok su borbi večeri po izboru UFC-a odradili Tim Elliott i Louis Smolka.

Na ovako sjajnom eventu sigurno nije bilo lako odabrati bonusu, no na kraju je vodstvo UFC-a vjerojatno dobro odabrali. Što se tiče borbe večeri, svakako vrijedi spomenuti borbu Stephensa i Moicana, kao i onu Anthony Smitha i Andrewa Sancheza, no Tim Elliott i Louis Smolka su u potpunosti zaslužili svojih 50.000 dolara. Tri runde prepune tranzicija, preokrete i stand upa, a to sve u brzini mogućoj samo u muha kategoriji, bili su desert za svakog ljubitelja MMA-a.

Kod bonusa za najbolju izvedbu je vjerojatno presudila važnost borbe u kojoj su došli do prekida te su nagrađeni Robert Whittaker i Demetrious Johnson, iako ne bi bila nikakva nepravda da je nagrada otišla Zaku Cummingsu, Anthonyu Smithu ili Tomu Duquesnoyu. Tako je to kada se održi ovako sjajan event prepun odličnih borbi. Uživajte u onome što su izveli Johnson i Whittaker te poslušajte što su izjavili odmah u oktogonu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI