Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pogledajte Aldovu agoniju na vaganju (VIDEO) | Fight Site

Pogledajte Aldovu agoniju na vaganju (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.12.2017 18:07h Autor:

Jose Aldo

Jose Aldo proživljavao je teške trenutke na službenom vaganju za sutrašnji UFC 218 nastup. Na kraju je zadovoljio potrebnih 66 kilograma, no scene nisu nikako bile onakve kakve želimo gledati na ovakvim događanjima.

Aldo je došao na vagu, koja je pokazala 66.4 kilograma. Njegov tim je oduševljeno aplaudirao, no budući da je borba za titulu, to nije bilo dovoljno, odnosno bivši prvak je trebao biti točno 66 kilograma. Aldo je to shvatio te je čekao da mu donese ručnik, iza kojeg će se sakriti nakon što se skine, no onda je jednostavno klonuo na vagu.

Aldo je ipak smogao snage da se ustane, odradio još jedno vaganje te da na kraju pozira pristupnim pripadnicima medija. Ipak, dojam koji je ostavio nije najbolji i nadamo se kako neće biti dodatnih posljedica, odnosno da će bivši prvak sutra nastupiti i pokušati vratiti pojas prvaka u svoje vlasništvo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI