Pogled na UFC 211 program izgleda više nego impresivno!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.04.2017 20:33h Autor:

UFC 211

Idući UFC-ov PPV event koji nam slijedi je UFC 211 u Dallasu, a kada pogledamo program, bez razmišljanja možemo zaključiti kako je u pitanju jedan od najjačih evenata u UFC povijesti.

Već sada mnogi fanovi kažu kako je ovaj event u rangu s UFC 205 te da je već ovim popisom borbi nadmašio UFC 200, koji je ipak na kraju imao nesreću otkazivanja nekih borbi. Ukoliko ih ovdje ne bude, za točno mjesec dana u Dallasu, publika će dobiti servirani spektakl u izvedbu najboljih MMA boraca i borkinja svijeta.

Jako je lijepo vidjeti teškašku borbu na čelu jednog ovakvog eventa, a još je lijepše znati da u njoj titulu brani Stipe Miočić. Tu je i borba za titulu prvakinje slamka kategorije, kao i borba za prvog izazivača u velter kategoriji. Bivši prvak Frankie Edgar dočekuje najvećeg talenta perolake kategorije, pa možda i cijelog UFC-a, a na ispitu karijere je i Sergio Pettis. To što je bivši prvak Eddie Alvarez na uvodnom programu je također činjenica koja puno govori, kao i povratnik u UFC te dvostruki bivši WSOF prvak, David Branch.

Ukratko, neka borce zaobiđu ozljede ili neke druge nevolje i ovo je noć kada nećemo spavati!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI