Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Počeo psihološki rat: Johnson Jonesu: Drži ruke gore, inače ću ti ugasiti svjetla! | Fight Site

Počeo psihološki rat: Johnson Jonesu: Drži ruke gore, inače ću ti ugasiti svjetla!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.01.2015 09:44h Autor:

Johnson vs. Gustafsson

Počeo je psihološki rat između novopečenog izazivača Anthonyja Johnsona i aktualnog prvaka Jona Jonesa. Nakon što je s mnogo stila izborio svoju izazivačku poziciju nokautiravši u njegovom gradu rivala Alexandera Gustafssona, Amerikanac je poručio svom sunarodnjaku: Drži ruke gore!

I zaista, Jonesu je pametno držati ruke visoko u gardu s obzirom na ono što smo vidjeli u "main eventu" UFC-a u Stockholmu. Čim je prvi put pogodio metu, agresivni i snažni Johnson više nije stao. Osjetio je krv i krenuo dovršiti posao. Šved jednostavno nije imao priliku oporaviti se.

"Drži ruke gore, jer ne želiš da ti ugasim svjetla", poručio je Rumble aktualnom prvaku.

"Osjetit će udarce kakve nikada do sada nije nitko udario", dodao je te se osvrnu i na meč protiv Alexandera Gustafssona pred 30 tisuća gledatelja koji su bili na strani njegovog protivnika.

"Želio sam utišati 30 tisuća ljudi koji su protiv mene. Izlazio sam na meč, a oni su zviždali i negodovali. No, to je razumljivo i jednostavno sam se isključio. Negdje duboku u sebi samo sam se smijao i mislio kako nemaju pojma što će se dogoditi."

To što se dogodilo malo je tko očekivao, a i Johnson je priznao da je ostao šokiran.

"Nije se činilo stvarnim. Nisam vjerovao da sam pobijedio čovjeka koji je po mojem mišljenju bio bolji i od Jonesa. U tom sam trenu bio u šoku. Nitko nikada nije na takav način zaustavio Gustafssona."

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI