Počele pripreme za Titan 28, predvodit će ga Ricci i Sotiropoulos

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.03.2014 21:34h Autor:

Mike Ricci

Titan FC je, nakon relativno uspješnog prvog eventa u novom ruhu, krenuo na pripremu drugog, a jedna stvar se neće promijeniti. U glavnoj borbi ponovno će nastupiti Mike Ricci, no sada će imati malo ozbiljnijeg protivnika, a to će biti George Sotiropoulos, australski borac nedavno otpušten iz UFC-a.

Mike Ricci je impresivno odradio svoj debi u Titan FC organizaciji kada je, u glavnoj borbi Titan 27 eventa krajem veljače, bez većih problema savladao Jorgea Gurgela. Ricci je također promovirao u glavnu zvijezdu ove organizacije te će predvoditi i njihov naredni efekt, a protivnik će mu biti Gurgelom australski imenjak George Sotiropoulos.

Sotiropoulos je borac koji je u vrlo kratkom roku od UFC-ove zvijezde postao otpušten borac. Nakon što je došao do niza od sedam UFC pobjeda (što je najduži pobjednički niz bez prilike za napad na naslov u povijesti UFC-a), nakon prvog poraza nanizao je još tri, i iako je u međuvremenu bio i Ultimate Fighter trener, Sotiropoulos je dobio otkaz iz UFC-a.

Kao Ricci i još neki borbi Sotiropoulos će također preko Titana tražiti priliku za oživljavanje svoje karijere, iako je, za razliku u mladog Riccia, Sotiropoulos već u relativno veteranskim godinama.

Titan FC 28 na rasporedu 25. travnja, a osim ove borbe najavljena su još dva zanimljiva okršaja, onaj u poluteškoj kategoriji između Vinnya Magalhaesa i Jasona Brilza te u teškoj između Davea Hermana i D.J. Lindermana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI