Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Podsjetite se posljednjih borbi McGregora, Mendesa i MacDonalda (VIDEO) | Fight Site

Podsjetite se posljednjih borbi McGregora, Mendesa i MacDonalda (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.07.2015 18:51h Autor:

Tarec Saffiedine i Rory MacDonald

Kao posljednju pripremu pred senzacionalni UFC 189, podsjetite se posljednje dvije borbe Conora McGregora, protiv Justina Poiriera i Dennisa Sivera, kao i borbi Rorya MacDonalda protiv Tareca Saffiedinea te Chada Mendesa protiv Ricarda Lamasa.

Do sad najnapetija situacija između Conora McGregora i nekog protivnika sigurno je bila na sjajnom UFC 178 eventu. Tad se sastao sa Dustinom Poirierom, a iako nisu bili ni glavna niti sunaslovna borba, svejedno su privukli najviše pažnje. Tad je došlo do konačnog zaključka da je Conor McGregor "The Man".

Iako su ga već nakon te borbe gurali u borbu za titulu, Conor je ipak odlučio odraditi još jedan, kako ga je on nazvao, "laki trening uz uzimanje dobrog novca" te je početkom ove godine savladao i Dennisa Sivera.

Chad Mendes je krajem prošle godine doživio poraz od Josea Alda, u uistinu sjajnoj borbi, a još bolji nastup pružio je u travnju, kad je ekspresno nokautirao Ricarda Lamasa.

A Rory MacDonald je konačnu potvrdu svoje vrijednosti dobio pobjedom nad Tarecom Saffiedineom. Podsjetite se kako je završio posljednjem Strikeforce prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI