Podsjetite se posljednjeg "rata" Frankiea Edgara i Graya Maynarda (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.11.2014 15:17h Autor:

Frankie Edgar i Gray Maynard

Jedna od najimpresivnijih borbi Frankiea Edgara sigurno je završna borba trilogije između njega i Graya Maynarda, do tog trenutka jedinog borca koji ga je ikad savladao.

Dok čekamo veliku borbu Frankiea Edgara i Cuba Swansona, koja nas čeka ovaj vikend, uvijek se dobro podsjetiti najboljih nastupa nekih boraca te općenito ponajboljih borbi u povijesti UFC-a. Jedna od takvih bila je i treća borba Frankiea Edgara i Graya Maynarda, koja se dogodila 8. listopada 2011. godine.

Maynard je do tog trenutka bio jedini borac koji je savladao Edgara, još dok su bili mladi borci, a istovremeno, Edgar je bio jedini borac kojeg Maynard nije pobijedio, budući da je njihova druga borba, prvog dana iste godine, završila bez pobjednika, iako su mnogi vjerovali da je Maynard trebao doći do pobjede. Edgar je tad pretrpio teške udarce, da bi na kraju uspio zadržati svoj pojas, no i dati Maynardu još jednu šansu.

U ovoj borbi, prva je runda izgledala kao da će se ponoviti prošla borba, no onda je Frankie Edgar pokazao ono po čemu je poznat, veliko srce, izdržljivost i mogućnost da preokrene borbu u svoju korist. Pogledajte kako je to izgledalo na UFC 136 eventu.

Novu priliku za gledati Frankie Edgara imamo u subotu u Austinu, na UFC Fight Nightu 57 protiv Cuba Swansona, a pobjednik te borbe će vjerojatno dobiti priliku osvojiti UFC-ov pojas prvaka u perolakoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI