Podijeljeni bonusi: Aldu i Hollowayju priznanje za najbolju borbu večeri

UFC 04.06.2017 10:29h Autor:

Aldo vs. Holloway (Instagram)

UFC 212 ponudio je pregršt akcije, atraktivnih poteza i zanimljivih dvoboja, a zahvaljujući svojim izvedbama nekoliko će sudionika ove priče Brazil napustiti s dodatnih 50 tisuća dolara u džepu.

Borba za ujedinjenje titula u perolakoj kategoriji osigurala je tako pobjedniku Maxu Hollowayju, ali i poraženom Joseu Aldu bonus za najbolju te večeri. Podsjetimo, sjajni okršaj okončan je tehničkim nokautom u posljednjoj minuti treće runde.

>Ovako je Holloway preuzeo tron i nastavio svoj nevjerojatni niz (VIDEO)

Društvu nagrađenih priključila se i ponajbolja borkinja slamka kategorije, Claudia Gadelha. Ona je pak do svog novca stigla u dvoboju bivših izazivačica slamka kategorije. Sjajna Brazilka 15. profesionalnu pobjedu (15-2) osigurala je ugušivši Karolinu Kowalkiewicz nakon svega tri minute borbe.

Posljednjih 50 tisuća dolara za svoju je izvedbu uzeo UFC-ov debitant Brian Kelleher (17-7). Ovaj 30-godišnji Amerikanac iznenadio je mnoge svojim trijumfom nad Iurijem Alcantarom, a ono što je posebno impresivno u njegovoj pobjedi je činjenica da je BJJ stručnjaka zaustavio giljotinom unutar uvodne dvije minute borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI