Pobjedniku meča Sonnen vs. Stann nije zagarantirana borba protiv Silve!

UFC 06.10.2011 07:44h Autor:

Chael Sonnen

Pobjedniku dvoboja Sonnen vs. Stann nije zagarantirana borba za titulu prvaka protiv Andersona Silve.

Iako je javnost živjela u uvjerenju da je tomu tako, predsjednik UFC-a je jučer dao zanimljivu izjavio i zapravo zakomplicirao situaciju u srednjoj kategoriji. White je otkrio da bi i Dan Henderson u slučaju pobjede protiv Mauricija Shoguna Rue bio u kombinacijama za izazivačku poziciju protiv Silve.

“Bilo bi teško reći da, ukoliko Henderson pobijedi Shoguna, ne zaslužuje šansu za titulu. Ako pobijedi, Dan je sigurno jedan od potencijalnih protivnika za Silvu. Zapravo, uopće se ne opterećujem sada Andersonovim protivnikom. O tome ćemo razmišljati naknadno”, objašnjava White i dodaje:

“Nadam se da Silva nije ozbiljnije ozlijeđen. Ima nekakvih problema s ramenom i doktor mu je savjetovao odmor od 8 tjedana. Sada odrađuje fizikalnu terapiju. Čini se da se ne radi o ozljedi koja bi zahtijevala operaciju. On je stvarno nevjerojatan borac. Mi često zaboravljamo da ima već 37 godina. Cijeli život je u MMA-ju i ovakve ozlijede ne čude.”

Što je s Brianom Stannom? Zaslužuje li on šansu, ako pobijedi Sonnena?

“Nije pošteno reći da ne zaslužuje. Pobijedio je neke dobre borce i izgledao je jako dobro u tim mečevima. Leben, Santiago, a onda i Sonnen. To bi bilo teško poreći”, zaključuje White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI