Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pobjednik meča Minotaur vs. Schaub je budući izazivač! | Fight Site

Pobjednik meča Minotaur vs. Schaub je budući izazivač!

UFC 17.06.2011 08:20h Autor:

Minotaur i Cro Cop

Ili Brendan Schaub ili Antonio Rodrigo Nogueira bi trebao dobiti priliku za naslov prvaka teške divzije nakon što snage odmjere Dos Santos i Velasquez.

UFC nema više mnogo izbora kome u budućnosti dati priliku za napad na pojas prvaka teške kategorije. Nakon što Junior Dos Santos i Cain Velasquez odmjere snage u listopadu, pitanje je tko će dobiti sljedeću šansu. Jučerašnja izjava Dane Whitea nas je odvela malo bliže tom odgovoru. Prema njemu, izvjesno je da bi to mogao biti pobjednik dvoboja Schaub vs. Minotaur.

“To je vrlo bitna borba u teškoj diviziji. Vidjeli ste što se dogodilo proteklog vikenda u meču Dos Santosa i Carwina. Junior će sada dobiti priliku protiv Velasqueza. Pobjednik dvoboja Schaub i Minotaur će sigurno biti u kombinaciju za izazivačku poziciju”, otkriva predsjednik UFC-a.

Nogueiru u akciji nismo vidjeli još od veljače 2010. kada ga je nokautirao trenutačni prvak Velasquez već u prvoj rundi. Trebao se vratiti u rujnu prošle godine protiv Franka Mira, no zbog problema s ozljedama se odlučio na operativni zahvat i rehabilitaciju. Schaub je u posljednja dva dvoboja svladao dva velika UFC-ova imena; najprije Gabrijela Gonzagu, a zatim i našeg Mirka Filipovića kojeg je nokautirao u trećoj rundi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI