Pobjeda Smitha protiv Jonesa može vam donijeti jako dobar novac

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.01.2019 18:35h Autor:

Anthony Smith

Pojavila se kladioničarska ponuda za borbu Jona Jonesa i Anthonya Smitha te nas ono što ona donosi niti malo ne čudi. Prvak poluteške kategorije veliki je favorit, toliki da uplata na njega baš i nema smisla. No, ukoliko vjerujete u Smitha i on tu vjeru opravda, možete jako dobro zaraditi.

To da će Jon Jones biti veliki favorit, i to ne samo ovu borbu nego vjerojatno svaku potencijalnu obranu titule poluteške kategorije, je svima jasno u startu. Tako ne treba čuditi da kladionice baš i ne vjeruju Anthonyu Smithu, koji je uostalom po mnogima zalutao u borbu za titulu. Iz tog razloga je ponuda za glavu borbu UFC 235 eventa i više nego očekivana.

Jones je na -500, što bi prema nama bližem načinu postavljanja koeficijenata bilo 1.20, odnosno u pitanju je tečaj s kojim biste na uloženih 1000 kuna bili tek 200 u plusu, odnosno i taj iznos bio bi umanjen za porez. Ipak, ukoliko vjerujete u Smitha, prilika za zaradu je i više nego dobra.

Lionheart je po ovoj ponudi na +350, odnosno 4.50. U slučaju njegove pobjede bi vam uloženih 1000 kuna donijelo 3500 čistog plusa. Svakako zanimljivo za popratiti, ukoliko vas je Smith svojim nastupima uvjerio u to da može pobijediti Jonesa.

Naravno, ovo nisu tečajevi kakvi će se sigurno naći u našim kladionicama, no oni nikako neće previše odudarati od ovog. Barem što se tiče Jonesa, ponuda na Smitha mogla bi čak biti i malo manja. No, u svakom slučaju će to i dalje biti situacija gdje njegovom pobjedom možete jako dobro zaraditi. Pa, tko se usudi…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI